Gråsten Skole, Degnevænget 2, 6300 Gråsten - Tlf: 88724370 (skolen) / 88724371 (SFH) / 73452033 (klub) - E-mail: graastenskole@sonderborg.dk - EAN: 5798005130635

Velkommen til Gråsten Skole

Lone Prip Andersen den 29-06-2015
    SOL, SOMMER OG... VANDKAMP!

DET VIL VÆRE EN RIGTIG GOD IDE, FOR DE BØRN, DER KOMMER PÅ SFH I SOMMERFERIEN, AT MEDBRINGE SKIFTETØJ, BADETØJ OG HÅNDKLÆDER!!!
    VI ELSKER EN SPONTAN VANDKAMP yes

GLADE SOMMERHILSNER
    SFH'EN cheeky

Paul Michael Kjærgaard den 19-06-2015
    "Kom og oplev Blå Flag stationen i sommerferien"

Land og Natur har igen fornøjelsen af sende det kommende program for Blå Flag stationen i Sønderborg. (Vedlagt filer i pdf format).
    Vores to nye stationsleder er klar til at modtage børn og voksne som har lyst til at  høre om livet på strandet, i og under vandet.
    Samtlige skoler modtager programmet i trykt form i løbet af et par dage.

Sønderborg Kommune
    Land og Natur
    Jane Frellesen
    Natur og planlægningsmedarbejder
    Paul Michael Kjærgaard den 18-06-2015
    Så er der bestilt legeplads til området ved søen.
    Se bilaget - det bliver godt om ca. 10 uger. Projektet er blevet til på baggrund af elever fra 7. årgangs arbejde og indstilling.
    Paul Michael Kjærgaard den 17-06-2015
    Noget om det kommende skoleår i forhold til reformen. Se bilaget.
    venligst
    Majbrit Condamine den 01-06-2015
    Vedr.: Skolemælkeordningen i det nye skoleår

Så er det tid til at bestille skolemælk til efterårssæsonen i det nye skoleår. Bestillingssedlen er vedlagt her som bilag men ligger også i Forældreintra under "Nyeste meddelelser fra kontoret".
    En bestillingsseddel kan selvfølgelig også hentes på skolens kontor. Fristen for tilmelding er fredag d. 19/6, hvis man vil være sikker på at få sin mælk fra skoleårets start.