Gråsten Skole, Degnevænget 2, 6300 Gråsten - Tlf: 88724370 (skolen) / 88726742 (SFH) / 27904371 (klub) - E-mail: [email protected] - EAN: 5798005130635

Velkommen til Gråsten Skole

Paul Michael Kjærgaard den 20-02-2018
    Landsfinalen i Skoleskak foregår den 16. marts i Grindsted. Vi har været med til de sidste par år. Skal vi stille hold i år?
    Hvis du var med til skolernes skakdag lige inden vinterferien og spiller med alle brikker, kan du komme på hold. Jeg og nogle forældre plejer at køre.
    Hvis du ønsker at være med, skal jeg have besked senest mandag den 26. februar. Hvis forældre kan køre vil jeg også gerne have besked. Så ser vi, om vi kan stille hold og om vi kører i biler eller bus. De, der fik de bedste resultater kommer først på hold, gerne med 4 unge og 4 ældre elever.

Se bilaget for mere information - lav også det omkring Mit.skoleskak.dk
    Paul Michael Kjærgaard den 19-02-2018
    Jeg kan varmt anbefale at du stiller op til valget. Det er din mulighed for at få direkte indflydelse på dit barns skolegang. Samtidigt får du indblik og viden om hvad der foregår i kulisserne. Måske endda en indsigt i at tingene ikke altid er, som de ser ud på overfladen. Arbejdet i skolebestyrelsen har været spændende og udviklende. Samtidigt lærer du nye mennesker at kende, der måske har nye vinkler på de udfordringer der ligger. Kom og vær med!

Michael Schlüter
    Paul Michael Kjærgaard den 19-02-2018
    Jeg sidder i skolebestyrelsen og vil gerne gøre andre forældre nysgerrige på at komme med i skolebestyrelsen. Det er et spændendende samarbejde på tværs af ledelse, lærere og elevrådet. Som forældre har man indflydelse på at påvirke skolen og skoledagen i en god retning både i bestyrelsen, men også via f.eks. dialog-møder med kommunens uddannelsesafdeling.

Jeg håber på at se dig til et spændende valg

Birgitte Norman Houe

Paul Michael Kjærgaard den 02-02-2018
    Billeder fra Skolernes Skakdag, ruller nu rundt på hjemmesiden. En rigtig god dag med stor interesse og dygtighed. Så må vi se om vi samler et hold til Landsfinalen fredag den 16. marts i Grindsted...
    Der er en række udstillinger på skolen p.t. Endelig optrådte 3.b ved en af de bedste fællessamlinger, vi har haft. Nogle enkelte fotos ligger og ruller rundt på skolens hjemmeside.
    venligst,
    Paul Michael Kjærgaard den 02-01-2018
    Skolebestyrelsesvalget nærmer sig. Jeg værdsætter rigtig megt det arbejde, som foregår på vores møder, hvor forældre, elever og personalet veksler meninger og giver skolen retning. De 9-10 møder á 2 timer om året er rigtig godt givet ud!

Se bilaget om, hvad man kan få indflydelse på og proceduren for valget.
    Næste skridt:
    Kandidatopstilling
    Kandidatopstilling sker ved henvendelse til skolens leder før valgmødet/forældremødet, på valgmødet/forældremødet eller senest den 5. dag efter valgmødet. Det er ikke en betingelse, at kandidater har bopæl i kommunen.
    Kandidatopstillinger og beskrivelse af kandidaters holdninger og synspunkter vedrørende skolebestyrelsens arbejde, som ønskes medsendt i det materiale, som skolen sender til hjemmene inden afholdelse af valgmødet/forældremødet, skal afleveres på skolernes kontor senest:
    Fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00
    Sidste frist for aflevering af kandidatopstillinger til skolens leder:
    Torsdag den 8. marts 2018 kl. 12.00

Den 1. marts kl. 19 er der så valgmøde i personalerummet med information om valget og mulighed for at bagefter at lave kandidatopstillinger. Jeg håber, at mange vil komme til dette møde for at bakke op om vores skole.

Link til  Styrelsesvedtægt .

Link til ny Bekendtgørelse af 14/9/17.

venligst,

• 22-02-2018
    17:30-20:00
    Fastelavnsfest på Sfh · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B